Skip to main content

Életünk során sok mindennel szemben támasztunk igényt. Fontosnak tartjuk, hogy jó munkahelyünk legyen, megtaláljuk életünk párját, szép házban éljünk, magas kategóriájú autóval járjunk. Összességében, igényünk van egy minőségi életre. De mi a helyzet önmagunkkal szemben?

Te mit gondolsz saját magadról és a megjelenésedről? Mennyire fontos neked, hogy a ruháid által te magad is egyfajta igényességet sugározz?

Ha úgy érzed, hogy van még mit „tanulnod és elsajátítanod” az öltözködés terén és növelnéd az önbizalmad is, akkor válaszd ki a hozzád illő szolgáltatást vagy szolgáltatásokat és találkozzunk!

Szolgáltatásaim mind azt a célt szolgálják, hogy felfedezd az önmagadban rejlő értékeket és erényeket, amiket kihangsúlyozva boldog és attraktív emberré válhatsz.

Arrabonita

Stílustanácsadás - Shopping túra - Gardróbfrissítés - Üzleti styling - Randi styling - Ifjú pár és násznép styling

Stílustanácsadás

A tanácsadás egy izgalmas analízis lesz a számodra, amely során kiderítjük, hogy:

- milyen színek állnak a legjobban
- milyen fazonú ruhák előnyösek az alkatodhoz
- milyen a te igazi személyiséged

Ezek alapján fogjuk megtalálni az egyéni stílusod!

A szolgáltatás időtartama: 1,5 óra. A szolgáltatás díja: 15.000.- 

Shopping túra

ruhapróbákkal gazdagított shopping programon elsajátíthatod mindazt a sok és hasznos dolgot, amit által a jövőben már egyedül is képes leszel arra, hogy jól válassz a színek és fazonok között a vásárlásaid során. 

Megmutatom neked, hogy melyek azok a színek és fazonok, amikkel kihangsúlyozhatod az előnyös adottságaidat, és megmutatom azt is, hogy mivel lehet "palástolni" azt, ami zavar magadon. Ezenkívül pedig sok ötletet kapsz tőlem, hogy milyen kiegészítőkkel tudod még jobban kiemelni, színesíteni a megjelenésed.

A szolgáltatás időtartama: 3 óra. A szolgáltatás díja: 30.000.-

Gardróbfrissítés

Mit látsz amikor kinyitod a gardróbszekrényed? Azt, hogy telis-tele van ruhával, mégsem hordod egy részét, amit pedig gyakran viselsz, már kezd kissé unalmassá válni? Akkor itt az ideje a gardróbfrissítésnek, amely során:

1. Selejtezünk!
2. Rendszerezünk!
3. Szetteket alkotunk!
       
Olyan lesz ez az egész, mint egy 2 személyes „házibuli”, mert először nagy rumlit  csinálunk, de aztán a végére minden a helyére kerül majd.
A gardróbfrissítés során te is elsajátítod majd a gyors szett összeállítás praktikáját, így a későbbiekben bárhova is kell, hogy felöltözz, néhány perc alatt biztosan elkészülsz!

A szolgáltatás időtartama: 3,5-4 óra. A szolgáltatás díja: 40.000.-

Üzleti styling

Az üzleti életben vannak szabályok, amiket fontos, hogy a szereplők betartsanak. És ez igaz az öltözködésre is.

Ha most kerülsz be az üzleti világba, elengedhetetlen, hogy rendelkezz egy olyan ruhatárral, amivel kifogástalan lesz a megjelenésed. Hisz csak akkor fognak komolyan venni, ha az öltözéked is megfelel a normáknak.

Ez a szolgáltatás komplex, ami tartalmazza a stílustanácsadást és a shopping túrát is. Mert fontos, hogy az alkati és színelemzés után, a gyarkorlatban is lásd, hogy mi az, ami neked igazán jól áll.

A szolgáltatás időtartama: 4-4,5 óra. A szolgáltatás díja: 45.000.-

Randi styling

Éppen társkereső fázisban van az életed? Akkor nagyon fontos, hogy kellő magabiztossággal rendelkezz! A társkeresés során ugyanis kulcsfontosságú, hogy az öltözékeddel azt sugározd kifelé, amilyen belül vagy!

Ha bizonytalan vagy magadban vagy a megjelenésedet illetően, akkor segítek neked, hogy magabiztossá válj, hisz csak úgy tudsz sugárzó és vonzó lenni, ha elégedett vagy önmagaddal. Ehhez pedig az kell, hogy ismerd az erényeidet és bátran mutasd is meg másoknak!

A tanácsadás során azon lesz a hangsúly, hogy felismerd a benned rejlő értékeket és tökéletes megjelenéssel kápráztasd el azt a személyt, aki rabul ejti majd a szívedet.

A szolgáltatás komplex, mert az egyéni elemzés mellett lesz ruhapróba is, hogy tökéletesen felkészítselek a randizásra.

A szolgáltatás időtartama: 2x2 óra vagy 1x4 óra. A szolgáltatás díja: 40.000.-

Ifjú pár és násznép styling

Az emberi élet egyik legszebb ünnepe az esküvő. Éppen ezért fontos, hogy a megjelenésed sugárzó legyen. Akkor is, ha feleségként vagy férjként te vagy az egyik főszereplő, és akkor is, ha vendégként veszel részt a ceremónián.

A legfontosabb, hogy ne csak fantasztikusan nézzél ki a ruhában, hanem a lehető legkomfortosabb is legyen a számodra, hisz hosszú órákat fogsz eltölteni benne. Ezért a styling során abban fogok segíteni, hogy megtaláljuk a legkényelmesebb és legszuperebb ruhát vagyis a number one-t.

Ifjú pár styling esetén a ruhapróbát a menyasszonyi ruha kiválasztásával kezdjük, mert a vőlegény öltözékének igazodnia kell majd hozzá, hogy tökéletes legyen az összhang.

Násznép styling esetén, lehet egyéni a styling, de lehet rá csoportosan (2-4 fő között) is jelentkezni. 

Szolgáltatási díjak:

Ifjú pár styling: 30000.-/2 fő/2 alkalom

Násznép styling: 12.000.-/fő/alkalom, csoportos esetén: 9.500.-/fő/alkalom

COPYRIGHT 2021